Frequentietherapie

Healy is een klein apparaatje dat je aansluit op je lichaam met elektroden. Via deze elektroden vindt er uitwisseling plaats met je lichaam. Healy helpt bij het in balans komen van lichaamsprocessen en die verstoord raken door bijvoorbeeld stress, elektrosmog (EMF), eenzijdig voedingspatroon, ziekte, sport, enzovoort.

Healy is zo klein en licht, omdat je je smartphone gebruikt als scherm, geheugen en besturingseenheid. Lekker handig, want inmiddels heeft iedereen wel een mobieltje.

Als je de Healy aansluit maakt hij eerst een analyse met een quantumsensor. Deze sensor verwerkt welke frequenties jij op dat moment nodig hebt. Na een paar minuten schakelt de sensor over op behandelen - de gewenste frequenties worden nu middels elektrische stroompjes gedurende een bepaalde periode uitgezonden. Tijdens het zenden verandert de frequentie iedere 10 seconden naar wat er nodig is. Slim niet? Degene die dit heeft ontwikkeld moet echt briljant zijn.
Zo komen quantumfysica en frequentietherapie bij elkaar.

Wetenschappelijke achtergrond

Het functionele principe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoorde celstofwisseling en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

De Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook frequentietherapie wordt genoemd.
Het werkelijke werkkapitaal bij frequentietherapie is de theorie van Nuno Nina, alsmede zijn ervaringen van welke frequenties nodig zijn voor welke aandoeningen. Healy bevat in zijn programma’s de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.

Dit betekent dat elektrische frequenties de taal vormen van de celcommunicatie, ofwel de sleutel is tot het openen van verbindingen en functies in het lichaam.
Frequentietherapie kan dus stofwisseling en celdeling, de energieproductie van de cellen (ATP-synthese) en de synthese van proteïne stimuleren.

Maar wat doet het nu in het echt?

Ik had je verteld dat ik nogal snel de energie van een ander oppik. Daar kan ik echt last van hebben: mijn lichaam blokkeert, ik zet mijn eigen energie vast en ik ga twijfelen aan alles wat ik doe.
Ik gebruik mijn Healy nog maar 1 maand (het is nu oktober 2019) en ik draai 1 à 2 programma's per dag uit de Goldcyclus van bovengenoemde Nuno Nina. Ik voel me zó goed! De lichamelijke blokkades die ontstaan door het opvangen van de energie van anderen worden gladgestreken en het voelt gewoon of mijn lichaam weer van mij is. Ik kan het iedereen aanraden.

Medische toepassingen

Healy is een medisch apparaat volgens EU-klasse IIa, dat is ontworpen als ‘wearable’. Dit wil zeggen dat het op je kleding kan worden bevestigd. Het is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Marcus Schmieke

is de oprichter van TimeWaver. Hij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de TimeWaver-systemen en van Healy.
Als kind was Marcus concertpianist, als teenager was hij schaakmeester en als jonge volwassene besloot hij om gedurende een aantal jaren monnik in een Indiaas klooster te worden. Hij studeerde filosofie en natuurkunde; een toevallige ontmoeting met de Duitse fysicus Burkhard Heim leidde tot een lange en wederzijds vruchtbare samenwerking.
Het hoogtepunt van het werk van Marcus tot dusver is de TimeWaver-technologie, die natuurwetenschappen verenigt met filosofie en die is gebaseerd op de informatieveldtheorie van Burkhard Heim.

Het was vele jaren de wens van Marcus dat jij en alle andere mensen gemakkelijk en goedkoop toegang moet hebben tot de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie.De technische middelen om zijn doel te bereiken, zijn pas zeer recent beschikbaar gekomen.